Art Yang Terhasil Waktu Cuti - Dayang Deno

3.8.14

Art Yang Terhasil Waktu Cuti

Deno cuti design 5 hari sebelum Aidilfitri.. Semasa cuti ni, deno ada buat beberapa art menggunakan artline.. Sebelum ni terbiar je artwork book deno tu.. Masa cuti ni la lepas gian buat doodle art! *macam la kerja kat opis.. muahaha :p

Jom lihat art yang terhasil ~

tiga bunga umpama ma, abah dan deno

dulu2 masa kecik2 selalu tengok fairytale.. berangan nak naik atas awan masuk dalam istana..
main lompat-lompat atas awan.. *berangan .. haha ~

i love doodles!!

doodle untuk kawan lama yang tak dapat balik beraya...
take care buat awak di perantauan ...

a lonely bird

kakhanna dan deno selfie versi doodle art
**idea ni tercetus masa nak hangout dengan kakhanna petang tadi.^^ 

Seni sangat luas..
Kita boleh gunakan apa sahaja di sekeliling untuk dijadikan ilham..
Kadang-kadang idea boleh datang secara spontan kan :)

. . . . . . . . . . . . . . . . 

Ada beberapa orang blogger bertanya bagaimana deno buat doodle art ni... Ok sebenarnya deno taklah pandai sangat, deno just ikut kata hati nak lukis apa.. Apa yang deno perlukan ialah artline dan kertas/ buku untuk melukis.. Yang penting, kita perlu minat dan tak putus asa mencuba.... Macam deno, sekarang pun masih perlu banyak latihan untuk buat line.... :)


p/s:  services #dayangdeodesign dibuka kembali pada 8 Syawal :)


5 comments:

  1. Kak deno mmg dari kecik pndai melukis eh? Cantik sgt.

    ReplyDelete
  2. Cantiknya artwork kak deno! rajin kak deno lukis, melukis ni pun perlukan banyak kesabaran kan? :)

    ReplyDelete
  3. wah wah wah... best nye blh imagine macam nieh... cantik sgt2... :)

    ReplyDelete