Bebel Petang - Dayang Deno

13.8.14

Bebel Petang

Dari jauh..
Ku berlari..
Mengejar mimpi mimpi...

Ops tersasul nanyi pulaks^^  Santai petang...


Kerja design deno biasa tak buat masa ni, prefer malam. Sebab malam kan sunyi, sel-sel otak berhubung, idea pun masuk.. hihik^^ Ditemani bunyi burung hantu, cengkerik dan desiran angin pada waktu malam.. Syukur duk sini, jauh dari kesibukan bandar ~~

Kebiasaannya petang deno buat doodle.. Kalau rasa menyampah tahap cipan tengok laptop, sentuh pun tak! ekekekek :p Fuh kalau la ada my sis boleh ajak main badminton setiap petang.. Tapi semua dah balik kl, tanggungjawab keje kan...Hmm sebenarnya plan pagi tadi nak pegi swimming, tapi my mum ada hal.. So postpone esok je la.. Abah demam. Dah 2-3 hari demam. Tak baik2, demam on and off walaupun dah makan ubat. Haish risau pun ada.. Ye la, abah jarang tak sihat.. Boleh dikatakan dalam setahun  jarang tak sihat. Kalau tak sihat pun jap je, ni dah nak masuk 3 hari.. Harap-harap abah cepat sihat :)

Esok pula ke hospital.. Dayangdeno dan hospital tak dapat dipisahkan. Walaupun ubat still banyak, syukur sebab ada sejenis ubat my doctr dah stopkan^^ Btw, aim tahun ni ZERO ward, semoga impian deno dimakbulkan coz sepanjang 15 tahun dengan Mr. SLE ni, every year admit... harap tahun ni dapat pecahkan rekod , hehe ^^


p/s: Al-Fatihah buat rakan SLE **Fauziah yang telah pergi mengadap Ilahi ~


3 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah malam dik Deno..semoga abah adik cepat sembuh..semoga adik sentiasa tabah menghadapi dugaan hidup...dan Al-Fatihah buat sahabat adik..semoga di tempatkn dlm golongan org2 yg beriman..

    ReplyDelete
  2. Innalillahi wainnailaihi rajiun....bersabar ye deno...
    Buat abah deno, semoga cepat sembuh...insya Allah, sakit tu kan kafarah dosa kita...^_^

    ReplyDelete
  3. Takziah buat kawan k.Deno. Semoge k.deno cepat sihat.. :)

    ReplyDelete