Benjo Sempoi - Dayang Deno

7.8.14

Benjo Sempoi

Dah lewat malam baru update
Ish3 nampak sangat jadi "burung hantu".. ekekek :p


Ini alkisah malam baru ni.. Malam tu deno sorang je lewat dinner, itu la ma abah ajak makan takmo makan lagi.. Deno liat makan, last2 kebuluran sesorang! *adik2 jangan tiru perangai ni dirumah, bila mak ayah ajak makan terus pegi makan! hehehe

Bila dah lewat mula la takde selera nak makan nasi, teringin nak makan benjo! My abah mana boleh dengar anak bongsu die ni nak benjo, terus dia buatkan! Deno tak sedar pun, tengok2 dah siap! Sayanggg abah!^^ My peberet benjo by abah, simple tapi sodap wa cakap luuuuu... **roti slice + telur mata + hirisan bawang + sos cili

Tak sampai 5 minit habis.. Muahaha.. Betapa rakusnya diriku makan! :p 


p/s: tiba2 siap nescafe panas atas meja.. alahai abahku sayang tahu je apa deno suka :')


13 comments:

  1. Simple..sedap ...cukup kenyang :D

    ReplyDelete
  2. Alahai..terharunye baca. Seorang ayah akan sentiase memahami anaknye.. Huhu

    ReplyDelete
  3. Wahhh....anak manja abah ke rupanya deno ni...
    Siap abah buatkan benjo...hohoh...
    Sedap pulak nampak...slurpp..

    ReplyDelete
  4. memang best la...seperti mengantuk disorongkan bantal :)

    ReplyDelete
  5. Perghh.. Memang sempoi le.. Lapau le pulak..

    ReplyDelete
  6. Aummm. sedapnya. Kalau dah lapar malam2 pum Tiey makan jugak. huhu

    My recent post : Homemade Inai Berbahaya!

    ReplyDelete
  7. woaaaa sedapnyaaa terliur kejap hee

    ReplyDelete
  8. alahai, nampak sedap. padahal tengah lapar, semua sedap :P

    ReplyDelete
  9. Alahaiii siap air lg ye dik. Baiknya abah.

    ReplyDelete
  10. Saya pun suka makanan mcm tu klu lewat malam. Org kata tak elok makan nasi klu dah mlm2.. makan roti mcm tu baguslah kan... :D

    ReplyDelete