Bila Kicap Tumpah - Dayang Deno

12.8.14

Bila Kicap Tumpah

Tersebutlah kisahhhh.... suatu kejadiannn... *macam syair pulak.. ekekekek :p


Alkisahnya masa nak lunch.. Biasa tepon letak kat coffee table. Tapi masa tu lupa nak letak tempat biasa coz abah dah panggil makan.. Nak cepat punya pasal letak sebelah masa nak makan. Masa nak letak kicap, macam mana la kicap tu boleh jauh "melompat"! Cuak wehhh tengok kicap tumpah atas tepon! Banyak jugak tumpah... Ish3 cuai! Sepantas kilat cuci, lap, selembut bayi gosok dan lap my tepon ni... Nasib baik tak masuk banyak kat celah2 tuuuu.. heeee^^


p/s: teringat kejadian iphone kaklong terjatuh atas wedding kek my sis 2 tahun lepas, bermandi krim! hahaha


10 comments:

  1. Handphone saya hari tu tertumhap teh susu... bila dah boleh guna semut pulak buat sarang dekat tempat beteri akhirnya rosak terpaksa beli yang lain

    ReplyDelete
  2. Kali ni fon kak deno mandi kicap! Keh3. Canner phone? Oke?

    ReplyDelete
  3. Alolo...tu pasal cik akak jarang bawa hp ke meja makan..hihi.
    Silap dia pon nak tumpang makan juga

    ReplyDelete
  4. hoho...nasib bek la xjadi pape...>_<

    ReplyDelete
  5. Fatin pulak kalau phone jatuh tu memang dah gelabah habis.. ni pulak tertumpah cecair kt atas phone.. takut affect dalaman dia je la.. huhu.. nasib baik phone Deno tak apa2 :)

    ReplyDelete
  6. die pun nk mkn jgk ni :)

    jom join 1st GA MG ^__^
    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

    ReplyDelete