Dah Mula Dah - Dayang Deno

7.8.14

Dah Mula Dah

Dah mula dah..... Dah mula jadik illustrator buku bahasa arab kanak-kanak ..

دِنْجْ دُوْنْجْ! دِنْجْ دُوْنْجْ (ding dong.. ding dong..)

Sebelum ni cuti lama gak, sebab busy masa bulan Ramadan baru-baru ni.. Sekarang sambung balik, nak datang mood buat doodle bukan main susah lagi.. Nak cari mood yang dah hilang macam main *hide and seek.. haha

Nak buat ni kena ada mood jugak, nanti baru dapat hasil yang bos puas hati, deno pun puas hati...  Kalau ikutkan ada banyak lagi buku, ini deno sedang siapkan dulu buku 4 dan 5.. Macam-macam cerita dalam slide tu, siap dengan deno sekali boleh belajar bahasa arab... hihiiiii :)


p/s: dah mula balik bertugas .. kat rumah je.... heeee^^

10 comments:

  1. Selamat bertugas kak deno. Hihi. Cantik doodle. XD

    ReplyDelete
  2. wuhuuu..
    lambt betuil opis dia bukak.
    ada keje kosong tak.
    hehehe

    ReplyDelete
  3. Wah, tahniah! =D

    *Blogwalking sini sambil follow #3723~ ^^

    ReplyDelete
  4. Comellah doodle tu. Kerja kreatif & berseni ni mmg kurang seronok buat klu mood tak dtg.. Semoga segalanya berjalan dgn lancar... aamiin.

    ReplyDelete
  5. nanti dah siap bolehlah akak tengok hasilnya ya

    ReplyDelete
  6. Best je bekerja dari rumah kan? Apapun, tahniah sis. Semoga murah rezeki :)

    ReplyDelete