First Time Renew Domain - Dayang Deno

14.8.14

First Time Renew Domain

Deno dapat email dari Netkl pada minggu lepas. Hari ni deno dapat lagi email. Seperti yang dijanjikan Netkl, diaorang email sekali lagi sebagai reminder pada kita dua minggu sebelum domain expired^^ 


Dah hampir setahun domain www.dayangdeno.com ni. Sekejap je rasa masa berlalu kan... Ahaks^^ Apa yang deno nampak perubahan bila mula pakai domain pada tahun lepas ialah pageviews naik, rank pun naik. Plus bila guna domain ni, link lebih pendek and senang orang nak ingat..Err.. ada ke orang nak ingat dayangdeno? Haha, sila muntah pink  :p

Btw, thanks kak shidaridzuan yang bantu deno ^^


p/s: thanks jugak to Netkl


7 comments:

  1. Nak gak tp tak reti buat sendiri kak :(

    ReplyDelete
  2. Mesti la ingat! dayang deno kan unik! hehe..

    ReplyDelete
  3. wahhh.... bagus... tahniah ya deno dah setahun....

    p/s: tahniah ya... http://www.mialiana.com/2014/08/pemenang-bertuah-url-blog-7.html

    ReplyDelete
  4. semoga pageview blog makin naik.. :)

    ReplyDelete