Malam Ni - Dayang Deno

21.8.14

Malam Ni

Alahai tak tahu macam mana nak buat, mood nak buat design ke laut.. 
Entah-entah dah sampai ke laut dalam. 
Takde idea, feel nak buat design pun entah ke mana. 
Semua lari.. tak larat nak kejar...  :p
Entah kenapa semua kerja tak jadi, ni baru on laptop. Siang tadi tengok laptop pun menyampah.. haha.. Ni kes rindu kat kakaks, rindu bff... rasa nak naik KL tapi tak dapat green light daripada abah. Abah jarang nak bagi anakanda bongsu travel sesorang..Risau sangat die.. Hihi^^

Malam ni belum mula design blog kot, esok la.. Rasa macam... Ermm.... Malam ni just lukis2 sambil duk nengok movie^^


p/s: harap petang esok tak hujan, bolehlah jadi mermaid ^^


2 comments:

  1. Bila takde mood satu keje pun takleh nak buat, kan kak deno. :)

    ReplyDelete
  2. Baca buku/komik yg d minati. Mata xrest kot. Jenuh juga kalo 24/7 tgk screen

    ReplyDelete