Masih Ada - Dayang Deno

8.8.14

Masih Ada

Ingatkan dah takde...
Dah tak berbuah tapi masih ada rupanya.. hihiiiii ^^


Bulan Ramadan baru ni kan musim buah.. Setiap hari ada buah.. Setiap hari duk melantak buah, nasib baik Potassium tak naik! Ekekekek :p Tadi tiba2 abah cakap ada durian! Apa lagi mintak abah bukakkan.. Anakanda ni tahu makan je, bukak tak pandai! ^^


p/s: dah macam rasa D24 .. korang suka durian tak?

8 comments:

  1. durian sedap..syira baru je makan sis

    ReplyDelete
  2. Wow..mesti sedapppp
    Isi mcm tebal je tu....mmm nyamy

    ReplyDelete
  3. Fav buah . Dah makan x tau bila nak bhnti nya :D

    ReplyDelete
  4. dalam bulan posa haritu banyak buah duyan tapi x makan .
    ni time bulan posa ni nak merasa lahh.. tapi dah takdooo. hukaloh! hahaha

    ReplyDelete
  5. Bestnya durian awak. Tiey dah lama mengidam tp xkesampaian lg ni. Hope next week leh makan.hehehe

    Singgah dan menabung kat Old Town.
    Jemput singgah My recent post : Buat Ic Baru!

    ReplyDelete