Masih Mood Raya? - Dayang Deno

7.8.14

Masih Mood Raya?

Bulan Ramadan.. Aktiviti mingguan iaitu swimming terpaksa stop kan.... Hari ni, bermula kembali aktiviti peberet setiap minggu nih ^_^


Deno biasa pegi petang.. Sampai kat sana tengok tak sampai 10 orang pun! Biasa ramai gak.. Tadi geng deno aunt2 dan kakak2 chinese je la..  Ermm.. Agaknya orang-orang kite masih dalam mood raya kot! Hihihi.. 

Cuaca panas macam sekarang lagi la syok datang sini..^^


7 comments:

  1. Syira punnn dlm mood raya lagi..hehehe

    ReplyDelete
  2. Mandi sungai lagi best. Hihi. Rajin kak deno beraktiviti swimming. :)

    ReplyDelete
  3. Waaa. lama dah xswimming kat sini, kat pantai batu buruk kan. Dulu belajar kat UiTM Chendering so hari minggu selalu lepak mandi2 kat sini. Sekarang duk Shah Alam dah, jauh. huhuk

    My recent post : Homemade Inai Berbahaya!

    ReplyDelete
  4. bila tengok gambar nie rasa mcm nak terjun je dalam kolam tu hehe

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum dan salam syawal ke-10,maaf zahir batin dik Deno..

    ReplyDelete
  6. Mood raya ni mmg susah nak hilang... lemak2 santan & margerin dlm badan akibat raya pun susah nak hilang hehee.. :D

    ReplyDelete