Ranking Alexa #1 - Dayang Deno

31.8.14

Ranking Alexa #1

Dulu pernah sekali je update mengenai ranking alexa ni..
Ni baru nak mula balik... heee...
Lama benar rasanya tak tengok rank blog

Errrr..



Bila tengok ranking blogger Mialiana, Hasrul Hassan, Eradz.. Maintain je, memang terbaik!^^ Dalam hati kecik ni teringin jugak, tapi apakan daya tuan empunya blog ni busy memanjang. Kesian blog pun dianaktirikan.. hahah.. Nampaknya kena usaha lebih sikit :p

Aim nak blog rank lebih baik, insyaallah satu hari nanti. Kalau global tu rasa macam susah je kan.. hihik^^ Harap impian ini akan menjadi kenyataan :)



7 comments: