Terapi - Dayang Deno

25.8.14

Terapi


Diri kita memang tak boleh lari daripada stress

Tak boleh lari dari perasaan sedih, geram dan kadang2 rasa macam nak makan orang tu sebab geram kan.. Hihiiii... Kadang2 bantal pun boleh jadi tempat lepas geram

Deno.. Bila stress and deno rasa deno tak boleh nak luah kat sape2, deno akan ambil pensil, ambil artwork book then mula lukis. Tak kisah lukis apa pun.. Bila mula melukis stress deno akan hilang. Dah jadi macam salah satu terapi buat deno  .. Maybe terbawak-bawak habit melukis sejak zaman budak.. Almaklum la deno duk hospital pun melukis kejenye :p


p/s: lukisan kat atas deno buat pagi tadi^^

19 comments:

  1. assalamualaikum, 1st time jejak page ni. saya baru follow awak. nak mintak tlg buatkan page blog saya boley??

    ReplyDelete
  2. Wassalam.. terima kasih :) Btw, page apa ya awk maksudkan.. page fb ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. xlah blogspot saya ni hah. dulu saya free hair skang dah berhijrah dah hihi. ngt nak tukar susuan menu bar ngn header. da pakej ke?

      Delete
    2. oh.. yg tu harga lain.. boleh pm saya kat fb page : Blog DayangDeno

      Delete
  3. klu stress kena cepat2 buat terapi supaya tak melarat kan deno...

    ReplyDelete
  4. saya rasa sya perlu cari some sort of therapy utk sya. quite a nice idea kan.. tp melukis mmg taklaaaaaaaa.. haha

    ReplyDelete
  5. Macam ana sendiri, kalau stress sgt2 nangis. Haha.. Tu je la terapi terbaik. Melukis tak mampu jd terapi utk diri ana.

    ReplyDelete
  6. deno kalau melukis memang cantik dan cute miut...

    ReplyDelete
  7. hehe.. comelnye~~~ sama la, saya pun luah ngan lukis je..

    ReplyDelete
  8. bagus jgak terapi mcm ni, bleh hilangkan stress..hihi

    ReplyDelete
  9. Nad suka buat beading (Jahit manik)....bila dah siap lapang hati tengok.. hehe

    ReplyDelete
  10. Salam deno..

    Dah lama follow tp jarang singgah..hihi..
    Suka melukis mcm akak juga!! Hihi..

    ReplyDelete
  11. Cantik.AA x pandai le nk lukis..huhu

    ReplyDelete
  12. Cantik.. selain melukis.. conteng2 pun dpt menghilangkan stress juga kpd yg tak pandai melukis.. :)

    ReplyDelete
  13. Budoxe pun sama. Luahkan dalam lukisam

    ReplyDelete
  14. Akk suka amek Bcomplex kalau stresa.thorrbaikkk

    ReplyDelete