Alahai Ayahanda Bondaku Sayang - Dayang Deno

23.9.14

Alahai Ayahanda Bondaku Sayang


Risau

Alkisah semalam yang high fever tu.... 
My abah and ma risau .... risau sangat
Pukul 11 am tadi dah fly and dah ada pun kat sini 
Biasa anakanda bongsu demam sikit pun dah risau
Demam kuat lagi la risau sebab biasanya bila demam panas deno admitted 
SLE pun mudah flare bila demam on adn off macam sebelum ni
Macam semalam doktor nak tahan tapi deno taknak... hehe :p

Alahai ayahanda bondaku sayang .... Adik tak apa-apa ♥ ♥ 

x x x x x x x x


**Itulah ibu dan ayah kan .....................


8 comments:

  1. Bila jadi ibu dan ayah barulah kita tahu apa rasanya bila anak2 sakit..mudah2an cepat sembuh

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen : http://www.cekgunorazimah.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html ;)

    ReplyDelete
  3. semoga cepat sembuh. :) wawa singgah sini

    ReplyDelete
  4. Kasih sayang ibu & bapa mmt tak akan surut... subhanallah walhamdulillah...

    ReplyDelete
  5. Ibu bapa mana tak sayangkan anak...

    ReplyDelete
  6. kuatkan semangat yerrr...selalunyer doa ayah bonda itu makbul ;p

    ReplyDelete
  7. Mestilah risau kalau jadi pape kat anak bongsu. Lagi2 kalau ade tanda2 kene serang SLE. Hm..ana pun risau tau.

    ReplyDelete