Bersantai Di Pantai - Dayang Deno

2.9.14

Bersantai Di Pantai

Al-kisah dua hari lepas sebelum datang sini
Deno, kakak dan anak2 buah bersantai di Pantai Batu Burok

Macam deno dah biasa pergi pantai, bagi anak-anak buah yang duk sini ni (Aina and Amca) nak jumpa real punya pantai kan jarang-jarang. Adam Khaleef pun happy je dapat main ngan sepupu2 die.. Kalau ada sepupu2 dia, cikcu pun dah "tak laku".. huhu :p

Btw korang, kami buat ni sama-sama :) 



p/s: Lupus, learn about it


5 comments:

  1. Bekeje sama ngan anak buah ke? Ehehe..

    ReplyDelete
  2. bestnya...
    suka pergi pantai, tengok laut, ombak, tengok ciptaan Allah....ceh kekonon rasa macam boleh tenangkan fikiran jam tu, hahaha. =D

    ReplyDelete
  3. Jarang pergi pantai...tapi kat pantai memang best..suka tengok ombak tu...hehe..

    ReplyDelete