Dayang? - Dayang Deno

15.9.14

Dayang?


Gambar ni dari my bro in law, abangngah

Abangngah ke Langkawi baru2 ni.. Outstation sana..
Dalam banyak2 gambar .. Gambar kata atas tu yang menarik perhatian deno
Boleh pulak dia snap gambar tulisan "DAYANG" tu je....
Al maklum la my kakngah pun "Dayang" kat depan.. Kakngah : Dayang Ella
Apa lagi kan bila ke sana bergambar sakan la kan.. hihik :p


p/s: ermmm tak pernah ke sana... abangngah cakap best :)

6 comments:

  1. ingatkan ape tadi.hihi..lepas ni boleh laa buat trip ke sana :)

    ReplyDelete
  2. http://madey09.blogspot.com/ asalamualaikum nak copy banner hari malaysia ya..cantik sangat..

    ReplyDelete
  3. as salam tuan tanah..
    tahniah anda ada bloh yan banyak info..

    jemput blogwalking
    www.yatiadam.com

    ReplyDelete