Doodle Style Baru - Dayang Deno

18.9.14

Doodle Style Baru


Jarang kan deno lukis doodle macam ni....

Doodle ni inspirasi dari Vlogger Karim Metwaly
He is an Arabic yang tinggal kat New York
Paling suka dengan video INI :)

Btw doodle ni spontan deno lukis.. 
Tak jadi sangat pun lagi2 part beard tu.. perlu banyak practise
Tapi walaupun style baru, doodle dayangdeno yang biasa tu tetap ada....
Ni just suka2 je :)


27 comments:

  1. Cuba kak deno buat doodle lelaki berkot pakai topeng tali leher merah pastu rambut ketepi boleh? Hihi. Doodle ala2 encik mimpi. Mesti comel!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaa good idea! Nanti sis cuba.... Thanks ana! :)

      Delete
  2. sangat style! serious ni. Alaa cantiknye..

    ReplyDelete
  3. hensem pula doodle ni.. Good Job kak dayang :)

    p/s: Azwar follow

    ReplyDelete
  4. macho la, kartun ni xde nama ke? bagi la nama...hehe... SH follow awak ye... #3779

    ReplyDelete
  5. cantiknya.. mcm mana buat dia dear??

    entry terkini...iklan percuma here

    ReplyDelete
  6. haiii blog cantiklah. najla follow sini. follow back kalau sudi. dr segmen abg ben tp x jumpa entry tu hehehe

    http://najlamohayidin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Apa pun hensem doodle nih.. cuma tak berapa sesuai rssa pakai cap dgn pakai kot..

    ReplyDelete
  8. salam singgah. ahaha comel dan hensem. studioous.blogspot.com

    ReplyDelete