Feeling Better - Dayang Deno

25.9.14

Feeling Better


Seminggu ni yang kurang sihat..

Memang rasa tak best sebab tahun ni rasanya adalah tahun paling sihat deno rasa, tak macam sebelum ni. Then tetiba demam macam tu .. Hampir seminggu jugak. Memang risau sebab salah satu tanda SLE flare ialah demam.. Alhamdulillah syukur tak melarat  cuma yang dua hari lepas tetiba jadi demam panas melampau. Naib baik kan deno tak admit hospital :)

Hari ni dah rasa lebih baik. Tapi belum mula designing, masih dalam mood rehat. Insyaa Allah dalam duatiga hari lagi boleh sambung. .. Terima kasih korang yang mendoakan dayangdeno!! (。♥‿♥。)


1 comment: