Nasib Baik Kecik - Dayang Deno

5.9.14

Nasib Baik Kecik

Bila Amca main dengan cikcu (deno la.. hehe)
Amca belalang, cikcu belalang


Nasib baik Amca kecik dan "keding".. Lebih "keding" daripada cikcu dia.. Kalau tak matilah cikcu kena tindih bila main dengan dia.. Hihiii.. Amca umur 7 tahun, dah makin besar dia cuma dia kurus kering. Nampak kurus tapi mak aiii berat!!

Nasib baiklah anak buah semua faham cikcu tak boleh main kuat-kuat.. Almaklum la cikcu ni selalu sakit.. huhuhu...


#autopost



9 comments:

  1. tentu manja dengan cikcu nya ni...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #8. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/09/senarai-url-blog-8.html

    ReplyDelete
  2. Hi ... Jalan-jalan dari Segmen Nak URL Blog #8 Mia Liana ... Jangan lupa singgah jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    ReplyDelete
  3. saya singgah dari blog kak Mia.
    Cikgu kena jaga kesihatan baik baik ya

    ReplyDelete
  4. kalau dah besar abislah cikcu dia ni..

    Singgah blogwalking dari blog kak Mia :)

    Happy weekend!

    Jemput singgah
    http://www.azhafizah.com/

    ReplyDelete
  5. Alahai cikcu..jaga kesihatan baik2 tau..

    ReplyDelete
  6. Singgah BW dari segmen Mia Liana.. jangan lasak sangat, takut effect kat diri.. take care ya..

    ReplyDelete