Stand Strong And Unstoppable - Dayang Deno

17.9.14

Stand Strong And Unstoppable

Finally deno dapat kesemua buku Nick Vujicic, complete 4 buku.. Yeay!


Sebelum ni deno dah ada dua buah buku Nick Vujicic.. Buku berkisarkan tentang hidupnya plus ada banyak nasihat dan memberi inspirasi. Macam-macam cerita tau.. Dari dia mula dilahirkan sehinggalah sekarang, semuanya memberi inspirasi pada kita. Memang tak rugi baca buku dari Nick Vujicic ^^

Teringin sangat nak jumpa Nick masa Nick datang Malaysia pada 23 May baru-baru ni tapi belum ada rezeki... I adore him! Selain buku, Nick pun ada lagu.. Boleh dengar lagu Nick Vujicic "Something More" yang memberi inspirasi kat SINI :')


2 comments:

  1. bagus diajdikan teladan...kalau die mampu buat kite pun mampu

    ReplyDelete
  2. Kak deno, ni nick yg pergi mengembara selama 72 jam dia terperangkap kat dalam gurun ke?

    ReplyDelete