Support Local Artist/ Designers - Dayang Deno

28.9.14

Support Local Artist/ Designers

Ramai juga yang join kempen ni..

"Support Local Artist/ Designers"

Mula tu deno tak perasan kat group Doodle Malaysia, then nampak ramai yang buat. Bro Faiz, salah seorang doodler otai kat group pun ada ajak join. Apa lagi kan... Amik kertas A4, amik Artline 7.0... SIAP!

I support Local Artist/ Designers

Sebenarnya dah siap semalam lagi, tapi rasa segan.. Hihik... Almaklum la semua otai kan kat situ...... Terasa kecikkk sangat diri ni.. 

Tapi bro Faiz cakap join je. Bro Faiz cool and humble sangat walaupun dia sangat awesome! Heeee... Syok tau masuk group Doodle Malaysia ni coz ianya 1Malaysia. Apa yang paling best semua otai friendly dan sporting. Memang best and I love it! ^_^


9 comments:

  1. Huhuhuhu... saya takde bakat camni......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh jangan cakap macam tu.. Awak pun boleh buat^^

      Delete
  2. cantik, tapi tak pandai langsung.
    anak mungkin suka sebab dia suka meniru lukisan tapi malas membaca @ menulis.

    ReplyDelete
  3. Wahhhhh creative nye Dayang Deno. i like ur doodle!!

    Dayang, kite tag awak join giveaway!!! http://lifesofkajiwara.blogspot.com/2014/09/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete