Tak Suka - Dayang Deno

21.9.14

Tak Suka


Sebenarnya semalam lagi, lepas majlis tahlil tu rasa tak sedap badan je. Kakak pun cakap badan macam panas tapi deno tak layan sangat sebab siang tu ok je...

Tak suka bila demam sebab mesti sekali ngan joint pain. Ni pun bernafas rasa hangat je.... Tak larat tapi bolah tahan lagi. Harap esok ok la ni, sekali sekala tak sihat maybe sebab badan nak suruh rehat kan..

Nak rest jap sebab nanti nak sambung designing.. Adehh la kesian customer coz designer diaorang ni macam ni.. Almaklum la badan kalau letih melampau mudah demam. Huhu nasib baik jugak diaorang faham :')


** Dah telan ubat ^^


6 comments:

  1. Siannye kak deno. Harap2 cepat sihat. :)

    ReplyDelete
  2. rehat cukup2 deno..jangan buat keje kuat sangat

    ReplyDelete
  3. Assalam!

    Salam perkenalan...

    Get well soon dear ... demam oh no, sapa yang sukakannya !

    Btw dear, saya ada listkan nama awak dlm segmen liebster award http://darihati-yatiefizzy.blogspot.com/2014/09/liebster-award-game-berantai-jawab.html
    jika sudi silakan ya. tujuan sebagai tanda terima kasih sebab penah singgah and komen diblog saya ^_^

    ReplyDelete
  4. REHAT YE DENO.. HASRAP LEKAS SEMBUH..

    ReplyDelete