Tetiba - Dayang Deno

2.9.14

Tetiba

Semalam still kat Terengganu
Siap pegi pantai ngan kakak and anak-anak buah
Kemain lagi .... dengan deno sekali main air.. kikiki
Tetiba hari ni dah ada kat Damansara :p


Sebenarnya tak plan, langsung tak plan .. Abah la pagi tadi cakap kalau nak ikut kaklong pegi je la. Mula tu tak pecaya sebab abah tak bagi... Kali ni betul2 abah bagi greenlight, apa lagi kan. Secara spontan je.. Terrrrr  ikut! Boleh ke macam tu? Muahaha :p

Sebenarnya deno perlu ke hospital pagi tadi, next 2 weeks pun sama, bulan depan pun kena pegi hospital. Tapi deno dah inform, doctor tahu deno kat sini... Heeee.. Takpe, tak lama pun.. Lagipun deno dah bawak semua ubat deno kat sini.. Don't worry .. hehe^^


p/s: nak muntah jammm gile tadi.. alhamdulillah selamat sampai 10pm lebih tadi^^


8 comments:

  1. KL dan jammed tak mungkin dpt di pisahkan kak deno. Hehe.. Tak kL laa kalau tak jem2 nih. ^_^ kak deno da dekat ngan tempat ana. Ana rawang je.

    ReplyDelete
  2. dah macam naik helicopter pulak..hehehe...macam biskut chipsmore pun ada..kat mana pun deno berada.pleasee...tak care of urself k..

    ReplyDelete
  3. wahh berjalan sakan cik akak sorang ni... hihi.. get well soon akak^^

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan salam singgah selasa dik Deno...

    ReplyDelete
  5. take care deno..nanti kalau nak jumpa msg akak ya

    ReplyDelete