Nasi Lemak

Yeay Nasi Lemak!

September 30, 2014,7 Comments


Tajuk entri macam tak pernah makan nasi lemak..! Hahah :p
Bukan apa...  Maklum aje la nasi lemak makcik tu sedap
Sepanjang duk sini jarang kakak sempat beli, hari ni sempat pulak dia...
Plus deno memang jarang makan nasi lemak untuk bekpes.. heeee^^

Nasi lemak yang jenis simple, hanya sambal ikan bilis dan telur rebus. Tanpa lauk tambahan tapi super duper sedap paling sedap part pedasnya tu.. Fuhh bila beli awal2 dapat makan panas2 kan bertambah la sedap... Deno rasa nasi lemak ni paling sedap kat area Bandar Sri Damansara ^_^


**jarang2 update awal pagi sebab lappy memang dah tutup, hari ni terlebih rajin pulak :p


You Might Also Like

7 comments:

  1. asalam dayang..sedap jua nasi lemak ..makanlah dengan senyuman dari hati ..hehehe

    ReplyDelete
  2. susah nak jumpa nasi lemak yg betul2 sedap skrg ni..yg dialas daun pisang, ikan bilis pun letak atas daun pisang yg dipotong bulat..sdp sgt...

    ReplyDelete
  3. Deno, orang yang ada SLE ini kena pantang makan ape2 tak?

    ReplyDelete
  4. Wah bagi idea kat akak ni nak masak nasi lemaklah esok...hehehe...buat sendiri boleh makan banyak

    ReplyDelete
  5. Rindu nak makan nasi lemak Kuala TGanu.. hehe...

    ReplyDelete