A Thousand Years - Dayang Deno

13.10.14

A Thousand Years

First time in my life, nyanyi depan guests.. :p
Deno pun sebenarnya tak percaya..
Tak pernah pun berani macam tu.... hahah
Maklum aje deno bukan macam blogger Boni Kacak .. hehe :p


Alkisah kenduri kawen my cousin last 2 days.. Ini kes my kaklong, kakngah and kakna pilih lagu tu.. Tau2 je, lagu A Thousand Years tu memang my favourite. Memang deno sangat obses lagu tema filem Twilight tu! Mula tu memang deno taknak, segannn oiii nak nyanyi depan ramai2 tetamu ..... 

Tapi sebab kakak ada jugak kat situ, terus ada confident. Hahah... A Thousand Years, memang dah dalam kepala liriknya.. Heeee.... Mula la feeling2 jadi Christina Perry.. hihi^^

Bukan deno sorang je tau, kaklong, kakngah, kak hana, abgngah pun sama.. Paling sweet kaklong la sebab kebetulan anniversary kaklong, siap nyanyi lagu Bukan Cinta Biasa.. Fuhh touching....! Abanglong je malu2.. Nak tergelak tengok muka abanglong control macho.. hahaha :p



8 comments:

  1. Akak pun suka lagu tu....tapi pandai dengar jer, nyanyi tak...

    ReplyDelete
  2. waaa...bgus btl brni ada kykinn dri cmtu...bila la yaya nk brni cmtu nth :(

    ReplyDelete
  3. Tu diaa..karoks. Kalau kak deno wat video, ana orang pertama akan tengok video kak deno. :D

    ReplyDelete
  4. berani la tuu..lau NS...huh...nyanyi mcm mmbca..baik xyh,,hihih

    ReplyDelete
  5. boleh dh lepas ni jadi penyanyi jemputan.

    ReplyDelete