Art Is The Modern Drug - Dayang Deno

19.10.14

Art Is The Modern Drug


Lukis tak perlu banyak idea, lukis je
Kadang-kadang kita nak lukis lain jadi lain
Kadang-kadang menconteng pun jadi art jugak kan

Semalam deno lukis sambil tengok tv je.  Telinga dengar, tapi mata dan tangan kat art book. Tangan ni sketch je. Kadang-kadang demam pun tangan boleh mendoodle lagi. Selalu macam tu la kalau my artbook ada depan mata ehehe.. Tapi masih banyak perlu diperbaiki perlu dikemaskan lagi.

Macam #doodleart yang deno baru buat kat atas tu, amik masa 3 jam untuk siap. Boleh tahan hampir juling mata! Tapi ngadap coding lebih pening and juling! Nak muntah tengok coding lama-lama, doodle tak apa.

Tak dapat tahan diri mendoodle. Itu la sebulan tak pegang artline, sekali dah pegang non-stop pulak sketch.. Terkenang kata-kata seorang sahabat, juga seorang doodler ~

"Art is the modern drug"



3 comments:

  1. btol jgk tu. but sy tak creative mcm aka buat art doodle. meniru bolehlah, but mencipta tak. art is modern drug maybe

    ReplyDelete
  2. Anugerah tuhan.. Pandai Deno doodle.. jeles Kak Hana..

    ReplyDelete