Belum Sampai Separuh - Dayang Deno

22.10.14

Belum Sampai Separuh


Sketch book ni tebal..

Ini Go Plam Book.. Eco-friendly ...Kertasnya tak putih macam sketch book biasa. Best je doodle atas kertas buku ni.. Tebal kan? Deno sengaja beli tebal ....

Senang. No need beli banyak kali, plus tak la hilang artwork kita kan, duk je dalam satu buku... Ermm, banyak lagi ni, nampak tu separuh pun belum sampai.. hehe :p

Maybe deno akan bukak tempahan untuk doodle art, ramai yang nak... Doodle art yang boleh letak nama korang tuuu..Tapi belum tahu lagi bila ... Heeee..^^

 Insya Allah nanti eh :)


5 comments: