Bila Dah Teringin - Dayang Deno

3.10.14

Bila Dah Teringin

Alkisah semalam la ni..
Minggu ni kan selalu hujan..
Tapi nak jugak eskrem.. Bila dah teringin ..
Tak dapat ditahan-tahan lagi walaupun sejuk


Thank to miss Dayang Hanna a.k.a kakna^^ Layan sokmo kerenah adinda bongsu sorang ni.. Hihik.. Next week nak balik Terengganu dah... 

Kejap je rasanya, dah sebulan lebih kat sini... Nak tinggal lama2 lagi kat sini dah tak boleh, nak kena jumpa doctor pulak

Heeee... Nakal betol patient ni, tahun ni sahaja dah 2 kali extend jumpa doctor, blood test pun extend. Balik nanti siap la..... Mesti banyak "pontianak" sedut darah!Hahah.. Ermm rindu jugak my beloved doctors kat HSNZ tu :')


9 comments:

  1. Kat Muar ni panas je Deno, sdapnyaa mkn buskin robbin tu mlm2..

    ReplyDelete
  2. dah siap ke doodle dayang deno ? sorry la sbb fb dulu dah deactivate . nasib baik dayang deno ada komen dekat blog saya .

    ReplyDelete
  3. AA baru je pekena Tutti Frutti dengan anak2.rasa puas dapat makan aiskrim dengan budak2

    ReplyDelete
  4. uhh rinduenye nak makan BR ni...
    suke mint

    ReplyDelete
  5. lamanya tak makan BR ..sedapnyaa :0

    ReplyDelete
  6. sedapnya dapat makan aiskrim ! kat kedah ni pagi2 hujan.. tp sejuk2 makan aiskrim pun best jugak :) btw, Fatin klik iklan nuffnang :D

    ReplyDelete
  7. nak warna merah dan putih . kan saya menang 2 blog kan ? satu lagi purple dan putih. my fb : www.facebook.com/msbcm

    ReplyDelete
  8. Omg! Dapnye baskin robbin. Isk! Hulur sini sket.

    ReplyDelete