Chef Pula - Dayang Deno

1.10.14

Chef Pula


Semenjak dua menjak ni..

Selalu dapat order yang lain daripada yang lain... Tak macam doodle biasa, sebelum ni kartun Naruto, then doodle berniqab and then yang terbaru customer nak doodle chef perempuan tapi gambar nak separuh je...

Kadang2 duk termenung lama fikir nak buat, tapi seronok jugak sebab pada masa yang sama boleh pelbagaikan jenis doodle kan.. Errmmm dah lama tak lukis kat my artbook, artline pun tak terusik sebab selalu lukis guna "tikus" je... Kesian.... Buku dianaktirikan.. haha :p

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com
Facebook Dayang Deno Art

11 comments:

  1. Comellah chef tu..pipi blushinggg..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Deno cantik atau doodle cantik? hehe tenkiu Mr. Fairus^^

      Delete
  3. best jugak kan kalau dapat buat benda yang lain dari kebiasaan..:)

    ReplyDelete
  4. Comel la akak buat doodle :)

    ---
    FB : Nordiyana Jamal.

    ReplyDelete
  5. memang comel..rasa mcm nak tergoda pulak..hehehe

    ReplyDelete
  6. Google pakai wheelchair ada? Hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm pernah buat sekali... Susah jugak, hihi... Nanti deno boleh cuba buat lagi^^

      Delete
  7. cantekknye deno...
    ayu tak reti nak buat2 nie
    nakbuat ni kene ade software ye

    ReplyDelete