Dia Pun Minat - Dayang Deno

20.10.14

Dia Pun Minat

Sehari dua ni cikcu ni duk lepas gian mendoodle je..
Eh2 dia pun nak join sekali ....!


Bising nak lukis jugak... Dah pesan kat dia semalam, nak datang umah tok abah (my dad) bawaklah drawing book and pencil colour.. 

Tapi datang berlenggang je dengan lego, bila nampak cikcu ni duk syok mendoodle mula nak join sekali...  Sayang my sketch book tu tapi sayang lagi kat dia, dengan rela hati bagi je Adam Khaleef kacau "dodol" kat situ... hahah

Minat jugak dia mendoodle... Sama macam cikcu dia jugak. Heee.. ^^

2 comments: