Doodle Art

Do It Yourself

October 31, 2014,11 Comments

Sebelum ni deno pernah cerita mengenai sketchbook
Sketchbook deno ni kosong je cover die... Takde apa2
Deno lukis doodle sket je .......... Pastu deno tambah lagi ... :)



Itulah yang seronok bila beli sketchbook yang covernya kosong.. Kita boleh sketch apa saja ikut citarasa kita sendiri. Sebelum ni kosong, sekarang cover depan belakang dah penuh! Tak silap deno ermmm amik masa dalam 3-4 jam macam tu... Settle! 

Puas hati tengok artwork sendiri atas sketchbook. Sekarang ni rasa macam atas semua benda nak doodle, nasib baik dinding tak jadi mangsa.. Treatment book dah jadi mangsa dah... Heee...

Sebenarnya doodle ni mudah sebab doodle ialah seni menconteng. Conteng apa saja.... Blogger bro shark pun dah buat^^ Just do it yourself! :)


You Might Also Like

11 comments:

  1. lawo! bestnye pndai lukis2.. jeles.. huhu

    ReplyDelete
  2. Cantik Dayang, Dayang creative la.... I nak satu boleh ke ??

    ReplyDelete
  3. Cantiknya..boleh buat buku dengan design cover sendiri nih.jual pun boleh buat duit..heheh..

    ReplyDelete
  4. cantiknya deno. deno memang kreatif. :)

    ReplyDelete
  5. smart! tak reti nak doodle2 ni T_T aahaha ada tutorial?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ada... Doodle ialah seni menconteng dan contenglah apa saja :)

      Delete
  6. Kak deno ni kreatif sangat tau.

    ReplyDelete
  7. deno buat apa pon nampak cantik..... bakat tu namanya

    ReplyDelete