Do It Yourself

Sebelum ni deno pernah cerita mengenai sketchbook
Sketchbook deno ni kosong je cover die... Takde apa2
Deno lukis doodle sket je .......... Pastu deno tambah lagi ... :)



Itulah yang seronok bila beli sketchbook yang covernya kosong.. Kita boleh sketch apa saja ikut citarasa kita sendiri. Sebelum ni kosong, sekarang cover depan belakang dah penuh! Tak silap deno ermmm amik masa dalam 3-4 jam macam tu... Settle! 

Puas hati tengok artwork sendiri atas sketchbook. Sekarang ni rasa macam atas semua benda nak doodle, nasib baik dinding tak jadi mangsa.. Treatment book dah jadi mangsa dah... Heee...

Sebenarnya doodle ni mudah sebab doodle ialah seni menconteng. Conteng apa saja.... Blogger bro shark pun dah buat^^ Just do it yourself! :)


Previous
Next Post »

11 SLE Supporters :)

Click here for SLE Supporters :)
October 31, 2014 at 11:10 PM ×

lawo! bestnye pndai lukis2.. jeles.. huhu

Balas
avatar
admin
October 31, 2014 at 11:12 PM ×

cantikk . pndai betul lukis ^.^

Balas
avatar
admin
October 31, 2014 at 11:19 PM ×

Cantik Dayang, Dayang creative la.... I nak satu boleh ke ??

Balas
avatar
admin
October 31, 2014 at 11:50 PM ×

Cantiknya..boleh buat buku dengan design cover sendiri nih.jual pun boleh buat duit..heheh..

Balas
avatar
admin
November 1, 2014 at 5:12 PM ×

cantiknya deno. deno memang kreatif. :)

Balas
avatar
admin
November 1, 2014 at 5:30 PM ×

smart! tak reti nak doodle2 ni T_T aahaha ada tutorial?

Balas
avatar
admin
November 1, 2014 at 6:01 PM ×

Tak ada... Doodle ialah seni menconteng dan contenglah apa saja :)

Balas
avatar
admin
November 2, 2014 at 4:26 PM ×

Kak deno ni kreatif sangat tau.

Balas
avatar
admin
November 11, 2014 at 11:50 PM ×

deno buat apa pon nampak cantik..... bakat tu namanya

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment