Hari Ini Dalam Sejarah - Dayang Deno

9.10.14

Hari Ini Dalam Sejarah

Kat FB selalu nampak kawan-kawan blogger dapat banyak CPUV from Mr. Nuff.. Tak sangka www.dayangdeno.com pun sama.

Errr mula2 macam tak percaya pun ada


Hari ini dalam sejarah sepanjang 4 tahun jadi blogger, inilah first time dayangdeno dapat 10 CPUV. Sebelum ni paling banyak deno dapat tujuh. Kali ni memang banyak.

Dear CPUV, please lama melekat kat sini ya..... hehe^^

**korang yang ada nuffnang kat blog pun  mesti dapat banyak jugak kan


12 comments:

  1. tahniah...dapat rezeki berganda..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...tahniah deno...^_^

    ReplyDelete
  3. hehe. byk tu..sy dpt 18 cpuv. tp sbnrnye nuffnang ade mslh cpuv.

    nk tau jom baca:
    http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/10/penjelasan-nuffnang-ada-masalah-cpuv.html

    ReplyDelete
  4. wah,,meraihnya..
    tahniah dayangdeno..:)

    ReplyDelete
  5. Wah dik, banyak tu..dia nak kasi, kita terima je banyak mana mereka nak bagi

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah, murah rezeki dayangdeno :)

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum.. dayangdeno,

    alhamdulillah.. tu lah pasal macam pelik aje kan nuffnang kasik mselim3 sampai 16 cpuv..

    mselim3

    ReplyDelete
  8. Mak aihh..banyak betul ni kak deno. Tahniah2. Sampai 10 tuu..

    ReplyDelete