Hari Terakhir - Dayang Deno

10.10.14

Hari Terakhir

Jam menunjukkan hampir 1.30am
Deno masih di sini menyiapkan design blog kak emy
Esok deno dah nak balik..... :)


Pejam celik pejam celik , sekejap je rasanya tapi dah sebulan lebih deno kat rumah kaklong. Esok deno dan kakak2 deno kat sini akan bertolak ke Kuantan..

Sepupu deno kawen .. Bermalam dua hari di Kuantan barulah bertolak balik ke Terengganu. Mungkin ahad baru balik...

Deno perlu balik, hampir 2 minggu extend jumpa doktor, ubat deno pun dah berkurang. Memang perlu jumpa doktor.. Sepatutnya last week tapi deno ada kat sini.. Hihiiii

Perlu buat appointment baru..... Duk Kuantan entah sempat atau tidak buat designing. Ermm tengoklah keadaan macam mana. Kalau busy memang terpkasa cuti la sekejap kan :p

Blog kak Emy pun dah 80% siap. nanti deno share bila dah 100% siap ya^^


3 comments:

  1. Semoga dipermudahkn urusan ye deno

    ReplyDelete
  2. Semoga dipermudahkn urusan ye deno

    ReplyDelete
  3. Moge cepat teruss siap. Sampai satu pagi haa tak tido. Berehatlah kak deno.

    ReplyDelete