Lepas Gian - Dayang Deno

15.10.14

Lepas Gian


Doodle art spontan yang terhasil pagi tadi..

Ini kes lama tak buat doodle art guna artline. Sian my artbook and artline, semua dianaktirikan. Tersimpan je kat almari. Hampir sebulan deno tak usik artline tu sebab busy ngan tempahan customer. Asyik buat digital art je..

Geram sangat semalam hold dulu customer punya, haaaa amik ko duk lepas gian ngadap my artbook. Entah apa la tittle my doodle art ni, saj asaja buat untuk melepaskan gian nak guna artline!

Art ni luas, apa je kita boleh lukis^^



8 comments:

  1. Kalau spontan pun dah lawa macam nih.. hebat betul org yg berjiwa seni nih ^^

    ReplyDelete
  2. Alahai....cantik sungguh
    sangat kreatif

    ReplyDelete
  3. Cantik sangat² ni Deno. Kreatifffff...

    ReplyDelete
  4. cantiknya... ni tangan agung ni... terbaik...

    ReplyDelete
  5. walaupun dah sebulan akak tak buat doodle dekat artbook tu, tapi doodle tu tetap nampak cantik gila. hahaa =D

    ReplyDelete
  6. Okeyh cantik sangat! Ana sukaaa.

    ReplyDelete