Terkenang - Dayang Deno

6.10.14

Terkenang

Memalam ni tetiba terkenang kat geng uitm...



Alkisahnya tadi la.. Hari ni kan cuti design.. Bersantai depan lappy ni tengok2 gambar then terklik gambar deno ngan geng UiTM, gambar masa kami dating last January. Rinduuu!!

Mula la terkenang zaman kami belajar... Alahai rindu sangat nak jumpa... Tapi deno faham diaorang ada komitmen kerjaya masing2 kan..  Dalam ramai2 deno sorang yang kerja sendiri di rumah sebab kekangan dengan Mr. SLE tu... T_T

**Harap sangat jika ada rezeki satu hari nak jumpa lagi ngan korang :')

#genguitm
#accountancy
#uitmterengganu


8 comments:

  1. Insya-Allah..ade rezki leh jumpe nanti. Btw mamat tu adik Zain Saidin ke? Haha. Gurau je.

    ReplyDelete
  2. heheheh rindue jugak zaman2 kolej jugak
    dulu mase dok sekali smpai gado2
    tak tegur sape
    tapi bile igt balik cm lawak je

    ReplyDelete
  3. uitm terengganu ke? cx alumni melaka. :) rindu kan dkt kwn bljr? hurm

    ReplyDelete
  4. insyaAllah kalau ada masa nnt boleh la jumpa ye Deno :)

    ReplyDelete
  5. seronaok ya santai bersama kawan-kawan

    ReplyDelete
  6. Huhu...samalah..
    Sometimes mmg ada teringat kat geng2.

    ReplyDelete
  7. mai dh stahun keje ni rndu sangat3 dgn kawan2 degree uitm dulu..mmg totally different zaman keje skrg..baru tau betapa berharganya zaman blajar...

    ReplyDelete
  8. Sama dengan akak...tapi masa sembhyang sunat Aidiladha jumpa dgn kawan seasrama...gembira sangat..

    ReplyDelete