Tukar Balik - Dayang Deno

14.10.14

Tukar Balik

Punya la lama duk ngadap coding
Bukan yang biasa tapi CSS..
Perghh juling kot mata tadi.. hahah


Ngadap blog dayangdeno ni haaa... Konon2 nak tukar template, rajin bebenor duk godek coding... Almaklum esok dah nak stat "kerja" kan... hehe.. Usik blog sendiri dulu... Fuh memang lama, lama sangat2 sebab duk main pasang remove pasang remove.. Pastu yang tu coding pakai CSS, memang tengok satu2 coding

Ok dah siap. Sheda Ucu dah tengok kan, heee ..

Siap update kat page lagi.. New Look! Tapi bila tengokkk lama-lama.. Terkelip kelip, terkelip-kelip mata ni haaaa.. Rasa macam erm... Macam tak best la pulak. Hahah.. Penyakit was was da datang daaa.... 

Then tukar balik template asal ni... Hihiiii... Kejap je sebab memang dah backup template ni.. Ermm tahun depan kot tukar template, nanti tunggu tahun depan eh sebab template yang deno buat tadi ada simpan.. Bila2 masa je bleh guna, donlod je...... ^^

Ok bai


8 comments:

  1. Asalam..biasa blogger wanita lawa-lawa tamplate..dayang deno jg terbaik ni..

    ReplyDelete
  2. Ana tak reti main kod2 ni. Rajin kak deno main kod2.

    ReplyDelete
  3. anda di tag

    http://misskitty12.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  4. kenapa hari ni akak pi semua blog ,iklan nuffnang tak keluar yea??pelik la..

    ReplyDelete
  5. best la pndi main dgn coding boleh tukar bile2 masa je

    ReplyDelete
  6. Ala comelnya perangai he...23x

    www.broframestone.com

    ReplyDelete