Alhamdulillah - Dayang Deno

21.11.14

Alhamdulillah

Dah tentu korang dah tahu kan banjir di East Coast. 
Di Terengganu ni ada beberapa tempat yang banjir teruk! 

my hometown

Alhamdulillah kawasan rumah deno okey, tak banjir... Sawah pun tak tenggelam... Sempat deno snap masa balik dari hospital semalam.. Tapi ada juga kampung2 lain kat area sini tengelam. Even belakang rumah ada sungai, tak pernah banjir sepanjang deno pindah duk sini... 

Syukur sangat... Ini pun since mula musim hujan ni. Deno ngan sweater memang tak berenggang.. Air dah macam ais, memang gigil la lepas pegi toilet.. Dah mcam Terengganu Higlands pun ada.. hahaha

Hari ni alhamdulillah tak hujan. Tapi tak hujan pun, sejukkk...Fuh best minum nescafe panas berasap bila sejuk2 macam ni^^


9 comments:

  1. hai .. saya tag awak .. :)
    http://lovehim30.blogspot.com/2014/11/simple-1st-giveaway-segment-by-beba-ifa.html

    ReplyDelete
  2. Duduk atas katil dengan selimut tebal sambil makan maggi hot cup dan air coklat - heaven. Sambil tengok movie lagi heaven.

    ReplyDelete
  3. Bestnye kalau pemandangan sawah padi itu depan rumah...

    ReplyDelete
  4. Mula2 terbaca macam Gold Coast. Tetiba terpikir...bila masa deno kat aussie? Bila masa aussie banjir pulak? Haha.

    ReplyDelete
  5. Musim hujan. Musim berjaga2.

    Sedap makan makanan panas petang2 time hujan

    ReplyDelete
  6. dekat pahang pun dah start hujan sekarang ni :) cantiknya pemandangan dekat sawah tu :)

    ReplyDelete
  7. deno kt tganu ke??
    ingt kan kat kutub
    dekat je la yer ite

    ReplyDelete