Awal Pagi Ni - Dayang Deno

20.11.14

Awal Pagi Ni

Awal pagi ni deno ke hospital lagi :)


Hari ni dating ngan doctor lagi... macam biasa la kan^^ Tapi kali ni rasa lain sket sebab musim hujan, dah terbayang kat hospital yang sejuk... Kalau musim tak hujan pun dah sejuk, apatah lagi musim hujan..  Freeze kot... haha.. 

Actually this entri autopublish.. Sebab nanti tak sempat kan update pagi2.. Jadi siapkan awal2... hehehe... btw, Segmen deno berakhir hari ni tau.. Kalau belum join, bleh la nak join sebelum 11.59pm malam ni :)


**Morning^^


5 comments:

  1. betul musim hujan kalau masuk tempat yang sejuk memang rasa macam duduk dalam peti ais.. sejuk giler..

    ReplyDelete
  2. Papaglamz dari http://www.papaglamz.com/?m=1 doakan semoga Deno cepat sembuh..

    ReplyDelete
  3. jangan lupa pakai sweater yer :)

    jemput join > http://buatwanita.blogspot.com/2014/10/segmen-buatwanitablogspotcom-mencari.html

    ReplyDelete
  4. Wahhh teddy bear. Comelnya :D

    Huhuhu baru tersedar segmen akak habis je 12.00 tepat birthday miza ^^

    ReplyDelete
  5. bawak selimut tebal je deno..ekekke..

    ReplyDelete