Coming Soon - Dayang Deno

5.11.14

Coming Soon

contoh

Alkisah duatigapatlima hari ni ramai yang bertanya.. 
Ada yang PM deno tentang tempahan doodle art **contoh gambar atas. 

Sebenarnya deno memang ada plan nak bukak tempahan, tapi belum mula lagi. Plus sekarang busy sikit dengan tempahan. Dengan tempahan design blog and doodles yang masih beratur. Plus kena buat audit lagi, faham kan... Sekarang Deno baru cuba untuk first customer (kawan deno) dan makcik deno.. Buat ni pun bukan sekejap, ngadap satu art pun dah berjam-jam.

Baru dalam plan, tapi deno kena lihat jugak hasilnya dulu. Deno sebenarnya buat ni just suka2, tak mahir lagi. Tak sangka ada yang berminat, terharu banyak komen yang positif. Terima kasih korang!

In syaa allah, coming soon. Deno akan buat entri bila dah bukak tempahan doodle art ni ya.


**jom sertai simple segmen deno -->>  SEGMEN DayangDeno


1 comment: