Culture - Dayang Deno

28.11.14

Culture

Day 2

Word of the day : Culture

Banyak kan boleh buat dengan perkataan "Culture" :) Macam-macam tadi member kat DoodleMalaysia buat dengan perkataan "Culture". Semua kreatif! Memang seronok artwork kawan2 yang kreatif.. Kalau yang otai tu.. Fuhh berdarah mata tengok.. Cantik sangat..! ^^

Dayang Deno punya : AgriCULTURE ^^


Actually tak sangka pun bila siap jadi macam ni.. Deno jarang lukis macam ni, biasanya art yang simple je..  Tapi kali ni hasilnya memang lain, sesuatu yang baru. Di luar keselesaan deno... Hihiiii..^^ Bagus jugak kan, cuba yang baru :)


**agak2 esok theme apa pula ya^^


6 comments:

  1. Waa! Cantiknya doodles yang DayangDeno buat. Semua cantik cantik, comel momel belaka. Hehe

    Salam perkenalan
    http://arepskema.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  2. Cantiknya kak!! Untung akak pandai lukis.. Ina langsung tak pandai :') Haihh sedih betul..

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum .. Cntiknya kak :)
    Pndai akk buat.. Nti ajarlh .. hihi :D

    ReplyDelete
  4. cantiknya... lukisan deno..

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #10. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/11/senarai-url-blog-10.html dan pemenang bertuah telah diumumkan http://www.mialiana.com/2014/11/pemenang-bertuah-url-blog-10.html

    Maaf.. baru sempat nak blogwalking ke sini.

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  5. seronok tengok lukisan / doodles dayang ... saya manusia tiada bakat seni
    sangat mengagumi dayang & insan2 berseni lain
    follower # 3966

    ReplyDelete
  6. Kak deno cantiknyee lukisan! Lama ana tak singgah sini. Header kak deno pun dah bertukar. Nice sgt.

    ReplyDelete