Dah Lebih Separuh - Dayang Deno

13.11.14

Dah Lebih Separuh


Sebelum ni rasa macam lama je nak habis buku ni
Tak silap deno beli sketch book ni bulan Mei baru2 ni
Sekejap je dah lebih separuh muka surat deno sketch
Itu pun sebab ada lukis ada tak sebab banyak hal lain
Kalau konsisten dah lama khatam my sketchbook ni.. hahah
Tapi banyak guna artline je la.. Kaler ada cuma sikit sangat
Tak sabar nak habiskan ...!^^

Hurmm.. Masalah sketchbook macam ni ialah hanya ada di MPH and POPULAR bookstore
Next two weeks nak pegi KL, apa lagi kan, nanti kite borong sketchbook and artline!

Muahahaha *gelak kejam :p


7 comments:

  1. wah..lajunye..haruslah kene borong lebih sikit nnti deno..hehe

    ReplyDelete
  2. Sronoknya pndai doodle..huhu..
    Nk blja xreti..hehe
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  3. wah tebal kemain sketchbooknyaaa. rajin wat doodle la tu..

    btw jemput baca entri terbaru sy ea :)

    ReplyDelete
  4. asalam DD rajin tiul membaca kan..teruskan

    ReplyDelete