Dos Naik - Dayang Deno

21.11.14

Dos Naik

Semalam pegi hospital.. Fuhhh sejuk oiiii... Semua patient dengan swater masing2. Bukan dengan patient je tau, nurse pun sekali ngan sweater gak... Hihiiii... Teringat komen kak diana semalam "bawak je selimut tebal". Kak diana comel! ^^

Ubat untuk bulan ini^^

Tak lama sangat tunggu sebab deno pegi awal, dapat la jumpa doctor awal kan^^ Ermmm result darah okey la sket.. HB (hemoglobin) pun naik sket. Dari 7 naik k 8.4. Even masih low ada satu peningkatan jugak kan? Hehe.. And result lain ada tinggi rendah tinggi rendah.. Takpe, alhamdulillah.. Sekarang ni memang rasa kurang sihat, tapi still rasa okey^^

Mr. SLE please jangan pandai2 nak bangun yer :p

Cuma my doc increasekan dos ubat... Ada beberapa ubat bertambah.. Sob sob.. Tapi takpe la kan, untuk kebaikan deno jugak kan^^

Thanks korang selalu support and datang blog deno!^^ *flying kiss*



2 comments: