Lama Tak Buat Audit - Dayang Deno

4.11.14

Lama Tak Buat Audit


AGM dah nak dekat!

Tugas deno kena buat audit!
Mak aii banyak juga nak kena buat
Huhu lama tak buat audit
I'm back to the accounting world....

Masa belajar dulu bila nak exam audit je stress
Pernah nangis.. Nangis sebab nervous nak exam
Teruk kan? Padahal bleh je buat tp nervous yg lebih! Hahah :p
Memang la audit ni... Boleh migrain jugak
Hanya yang pernah laluinya je tahu....
Stress2 blaja pun rasa rindu zaman blaja kan...........

Hmm.. Ni nak sambung customer design dulu
Esok sambung lagi audit ni...
Sebelum 22November perlu siap! huhu ;)

4 comments:

  1. study dulu audit ni antara subjek paling killer..huhu

    ReplyDelete
  2. kami yang nak kena audit pulak...dap dup jgak takut ada isu jer...

    ReplyDelete
  3. Yang kena audit tak berapa nak suka si juruaudit.

    ReplyDelete