Memang Stress! - Dayang Deno

23.11.14

Memang Stress!

Heeee.....
Gambar deno share dari wall fb lecturere acc ~


So true!! Hahahhh!! Memang bahagia rasanya bila buat kira2, last sekali dapat balance! Memang senyum sampai ke telinga! heeee ...

Selalu jugak tak balance.. Punya la banyak account bukak.. Account tu, account ni, then yang tu okey je, sampai kat SOFP je, bila kta totalkan tetiba tak balance!! Arghhh memang stress! Tidur pun tak lena... 

Lagi-lagi bila final exam! Fuhhh bertambah stress sebab memang dah tahu, if tak balance memang ada mistakes kat mana2, kadang-kadang terrrrsilap tekan kalkulator pun bleh silap, Ada tekan terkurang kosong, ada terlebih kosong, ada silap nombor.. Haish memang stress main nombor sampai bilion2 tu... Peninggg... hihiiii

Stress kadang-kadang bleh migrain! :p 



**Even FAR selalu buat my SLE flare, tetap rindu nak buat :')


5 comments:

  1. kann.. kita pun budak akaun jugak. memang rasa nak lompat2 kalau dapat seimbang .. hehe :D

    ReplyDelete
  2. hehe... acc... sek dulu xambik acc walaupon nak ambik acc sebb cikgu xbg..
    but now, masih lg berkecimpung dlm dunia kira iaitu math not acc.

    ReplyDelete
  3. teringat masa belajar akaun dulu..sampai nangis2 la kena marah ekekek..

    ReplyDelete
  4. nasib baik aku gagal akaun SPM..hahaha =P

    ReplyDelete
  5. Saya dulu sekolah belajar akaun jugak.. Aduh, pening kepala..

    ReplyDelete