Pengsan Kot - Dayang Deno

10.11.14

Pengsan Kot


Baru berpeluang update blog
Hari ni lepas balik hospital "pengsan" kot

Kepenatan yang melampau
Asalnya plan nak rest jap je..
Tak jadi jugak.. "Pengsan" terus
Bangun pun rasa tak larat je..
Tu pun tadi nasib baik terkejut sebab nak buat CAPD
Tadi blood test boleh tahan gak... huhu

Hahah tetiba teringat komen kak Diana tadi
"Kalau kena cucuk duatiga kali sekeh2 dia"
Hahaha komen kak Diana memang taksah kalau tak kelakar
Mesti deno gelak.. kak Diana blogger yg deno kenal since 2010 
Since Maisara belum ada ada adik lagi...^^


11 comments:

  1. cukop rehat ye deno... pastu boleh dudel!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heee... thanks uncle gedek.. Tapi itu la rasa semput je ngan keje banyak ni

      Delete
  2. take care deno. jaga kesihatan baik baik... jangan penat sangat (:

    ReplyDelete
  3. sejak 2010 ye?akak rasa macam baru je lagi..cepat betul masa berlalu..tapi akak dok rasa umur akak dok 23 je lagi..

    ReplyDelete
  4. pastikan rehat yg cukup dan jaga makan yer deno

    ReplyDelete
  5. Jalan2 sini..

    Papaglamz ade entri baru.. Jom terjah..

    http://www.papaglamz.com/2014/11/tinta-papaglamz-ll-kawen-jom.html?m=1

    ReplyDelete
  6. Chaiyuk heheje kuatkan semangat!!! hiks

    ReplyDelete