Perlu Banyak Latihan - Dayang Deno

11.11.14

Perlu Banyak Latihan


Artwork last two weeks
Baru share kat sini...

Actually dudel ni tak jadi sangat
Alkisahnya saja2 nak guna artline mata halus
Artwork kat atas deno guna artline 0.2
Ketaq jugak tangan ni..Line kan nak kena lurus
Last2 siap jugak walaupun hasilnya tak memuaskan sangat
Perlu banyak latihan lagi untuk kemaskan drawing.. 

Kan ^^



**Jom sertai simple segmen by dayangdeno -->> KLIK SINI



9 comments:

  1. Ya Allahh comey sgt dah ni..nampak berseni sgt denooo

    ReplyDelete
  2. for me org yang tak pandai melukis ni dah cukup cantik dah deno...

    ReplyDelete
  3. ni pon dah nampak cantik dah.... xde cacat cela pon....

    ReplyDelete
  4. hebatnyaa. kalau sy buat mmg mcm jln bengkang bengkok dah ihihihi

    ReplyDelete
  5. kenapa cantik sangat niiii, suka tengok kelopak bunga yg dilukis garis2 panjang macam ni.. hehe

    ReplyDelete
  6. Kenapa hebak sgt ni hihi qila suka tgk details tu ha cantik!!

    ReplyDelete