Sangat Puitis - Dayang Deno

1.11.14

Sangat Puitis


Ayatnya memberi maksud yang mendalam
Kadang2 takut nak buat kesimpulan sebab bimbang ia beri makna lain.
Kawan deno ni suka berpuisi... Sungguh puitis... Pendek kata expert bab puisi
Deno bukan jenis puitis... Jauh sekali kalau nak faham dengan ayat2 orang seni
Deno hanya tahu doodle... hihiiii .. Seni doodle
Kalau baca bab2 puisi ni mesti blur, confused ..
Lagi2 kalau ayat menggunakan perkataan2 lama..
Sebab puisi ni kalau salah faham boleh bawa maksud lain kan
Deno kagum dengan orang expert puisi...
Sebab ayatnya memang menusuk hati dan sangat indah :)


5 comments:

  1. Belum cuba belum tahu Kak Deno. Hehe

    ReplyDelete
  2. samalah macam akk.tak reti puitis2 ni..hehe

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. x pandai pun berpuitis tetapi kekadang ade masa nk tulis something yang makan dalam heee tolong share blog mmber yg suka puitis tu (if ada)

    ReplyDelete
  5. i like poem......so cool....very gramatisolap

    ReplyDelete