Sharpie - Dayang Deno

18.11.14

Sharpie


Baru beli set Sharpie marker
Act dah lama teringin.... heheh
Marker ni memang best untuk doodle
Warna pun cantik, nak kaler pun smooth je

Ini Sharpie biasa.. Ada jugak yang khas
Harganya lebih mahal ....  Mahal sket
Khas untuk doodle atas canvas/ kasut/ baju
Atas kertas pun boleh jugak ......
Deno pun ada plan.... Nak cuba conteng baju
Hihiiii... nantilah... satu hari ^^



8 comments:

  1. sharpie ni, leh conteng atas glas.. lin beli warna biasa je.. idok la bnyk gini.. merah biru hijau ngn hitam.

    ReplyDelete
  2. seronok nya if pandai melukis. :( liz xreti

    ReplyDelete
  3. wahhh...bestt nya...lukislah satu..baru post lagi...Kee nak tengok.. :D XD excited nie... ;D ...btw...Kee bw here..

    ReplyDelete
  4. WAH untungnya. Fara ni pun dah lama mengidam nak beli semua jenis sharpie tapi takde bajet lg. Tgh kumpul. ehehe

    ReplyDelete
  5. bagi mereka yang minat art memang akan buat koleksi semua ni kan..deno ada bakat..teruskan

    ReplyDelete
  6. Besnyee banyak sharpie. Kite punye siket jee. Nak conteng pun tak puass

    ReplyDelete
  7. kalau suka doodling mmg must have these sharpies kalau tak rugii bakat hehe

    sincerely,
    Najlaa 'Aqilah

    ReplyDelete
  8. selamat berdoodle...makin semangat macamni ada macam2 warna...

    ReplyDelete