When A Father Let His Daughter - Dayang Deno

4.11.14

When A Father Let His Daughter

When a father let his daughter doodle on his phone


Post doodle lagi?
Sabo je la kan ngan dayangdeno ni

Alkisah abah tengok anakanda bongsu punya casing tepon. Casing tepon deno tu, deno terrrr doodle sekali. Sebenarnya simple je, gatal tangan ni nak buat. Sekali abah nak jugak, mulanya tak berani nak buat... Mana nak berani, bukan kat casing tapi kat body phone tu yang original tu. Ketaq tangan nak buat! Memang tak nak, kalau casing ok la kan. Then deno just bayangkan macam doodle kat kertas.

Siap jugak akhirnya ~


**Kalau korang nak cuba buat, guna permanent marker saiz S/ yang halus sket (senang nak sketch) dan lepas tu jangan lupa spray varnish sebab nanti ink dia hilang :)


9 comments: