Buku Seronot - Dayang Deno

9.12.14

Buku Seronot


Semenjak dua menjak ni banyak lukis je.. 
Dah jadi macam addicted pulak lukis-lukis ni...
My sketchbook pun nak abes dah.... 

Kebetulan my friend Sis Lydia cakap ada sketchbook yang lebih murah kat JB.. So apa lagi kan sepantas kilat pesan ngan Sis Lydia.. Sekejap je, semalam dah sampai... Happy!! *lompat sampai ke bintang! Kertasnya best! Sama je macam my sketchbook sebelum ni...

Dah boleh mula conteng sketchbook baru a.k.a buku seronot ni!! Cuma belum ada idea nak rasmi... Heeeee...^^ Thanks Sis Lydia and Snori! :D

**this buku seronot memang seronot!

1 comment:

  1. u must be an avid sketcher sampai habis sketchbook! good luck anywayy! :)

    sincerely,
    Najlaa 'Aqilah

    ReplyDelete