Drawing Pen - Dayang Deno

31.12.14

Drawing Pen


Ada beberapa kawan yang bertanya

Pen jenis apa yang deno guna untuk doodle and drawing.. Haaa pen jenis kat atas ni haaa *gambar. Ada saiz2 berlainan.. Macam deno, deno ada saiz from 0.1 - 0.7 .. Biasa ada kat mana2 stationary shop. 0.05 pun ada .. Deno ada satu tapi brand lain^^

Biasa yang paling deno suka dan paling best pen yang 0.1 tu.. Halus sangat, seronok bila nak buat shadow or lukis benda yang kecik2.. Then untuk sketch bangunan ke.. Yang lain2 saiz tu depends \atas apa kita nak lukis :)


Everyone can doodle ~~

3 comments:

  1. Ada size rupanya..ingatkan sama je..lepas tu bila dakwat nya habis boleh isi balik ke atau buang je..satu set berapa tu??ke dia jual satu2 je??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas habis ink buang je... Ni deno beli satu2 sebab kat sini takde jual satu set... Satu pen ni deno beli RM5.30 .. Tapi tengok tempat jugak kak, ada tempat jual RM5 :) Beli kat maisara kak, galakkan dia melukis .. Weee... ^^

      Delete
  2. ni pen pakai buang..hehe..saya lengkap deno pen begini..

    ReplyDelete