Let It Go - Dayang Deno

8.12.14

Let It Go

Malam ni ada perkara yang buat deno rasa sedih sangat
Perkara yang buat i'm feeling too bad
I'm feeling useless and really sad...


Tadi tulis mesej kat my bestfriend.. Air mata pun melimpah-limpah dalam bilik, nasib baik tak banjir. Sebak sangat2, rasa macam.. Entah.. Speechless.... Dah lama tak rasa macam tu, mujurlah ada dia, banyak dia bagi nasihat and semangat..

As usual, she is my very bestfriend. Sentiasa ada tak kira masa... Thanks Ayu :')


**rasa lega, dah okey... close your eyes dayang, forget it and  let it go ~~


4 comments:

  1. Let it go let it go~
    Moga hari esok ada benda yg lebih menceriakan dan jadi lebih baik ;)

    ReplyDelete
  2. Sabar lah Deno...Mudah mudahan hari ini dan hari seterusnya lebih ceria dan lebih baik utk deno.

    ReplyDelete
  3. awat nih?/siapa yang dok buat deno sedih ni?tak pe2..anggap je air mata tu untuk bersihkan habuk2 dalam mata tu..sekali sekala nangis tak pe.jangan selalu.nanti mata tak cantik tau..:)

    ReplyDelete